Clinics en workshops

Canoepolo is een sport die elementen van kajakken en waterpolo combineert, waarbij twee teams van spelers proberen punten te scoren door een bal in een doel te gooien terwijl ze in kano’s peddelen.

Een kanopolo-clinic is erop gericht deelnemers de fundamentele vaardigheden en technieken bij te brengen die nodig zijn om de sport te beoefenen. De clinic kan onderwerpen behandelen als peddelslagen, balbehandeling, passen, schieten en teamstrategie.

Het opnemen van kanopolo in een teambuildingactiviteit kan een leuke en boeiende manier zijn om teamwerk, communicatie en samenwerking tussen teamleden te bevorderen. Canoepolo vereist dat spelers samenwerken om een ​​gemeenschappelijk doel te bereiken, wat kan helpen bij het opbouwen van vertrouwen en kameraadschap binnen een team.

Over het algemeen kan het combineren van een kanopoloclinic met een teambuildingactiviteit een unieke en uitdagende ervaring opleveren die deelnemers kan helpen nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, hun relaties met hun teamgenoten te versterken en een sterker gevoel van teamwerk en samenwerking te bevorderen.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden, stuur een mail naar info@bigbeard.nl

Unleash the
rebel

Heritage

BIGBEARD was founded to promote canoepolo. A spectacular, but unknown team sport in kayaks. We believe in potential of the sport as a culture. Due to the heaviness of the sport, a match only takes 20 minutes. And since there aren’t a lot of clubs offering the sport, teams only compete at tournaments. Travelling from club to club every weekend, teams form brotherhoods at the campsite. Temporarily living in a bubble, disconnected from society. Canoepolo is not just a sport, it has become a culture. Our culture. The BIGBEARD culture.

Legacy

Experiences

★ ★ ★ ★ ★

Prima shirt. Ben blij verrast over de kwaliteit van de bedrukking.

- Sebastiaan Goorkate